Informatie

Fietsen in Egmond

Fietsen in Egmond is dé ideale manier om op een actieve manier van uw vakantie te genieten. Fietsen in Egmond is naast actief bezig zijn ook genieten van de prachtige natuur. Egmond beschikt over een ruim netwerk aan fietspaden en deze voeren u onder andere langs de prachtige kust. Zo komt u per fiets op plekken waar u met de auto niet eens kunt komen!

De prachtige natuurparken, duinen en bossen vormen tijdens uw fietstochten het landschap. ! Tijdens het fietsen in en om Egmond ontdekt u een hele andere kant van Nederland.

Fietsen in Egmond verhuurt o.a. E-bikes/Elektrische fietsen, tandems, kinderfietsen, scooters, bakfietsen en mountainbikes.

Bike Shop Egmond

Bij Bike Shop Egmond kunt u terecht voor de verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie van fietsen. We zijn dealer van geweldige fietsen van onder andere Victoria, Scott, Urban Arrow, Cortina en Sparta.

Kom langs in onze winkel en geniet van al het moois dat er is op fietsgebied! Of het nu de tools, pompen of telefoonhouder zijn van SKS germany, de toffe tassen van Basil, Willex of CLarijs. Voor zadelpijn, fietsprobleem nummer 1 hebben we zadels van Selle Royal maar ook kunnen we meting doen en een zadel op maat leveren van SQlab. 

Banden in alle soorten en maten als dealer van het Schwalbe airless system heeft Bike Shop Egmond echt alles in huis! Fiets snel een keertje binnen.

Wat zeggen klanten over ons?

Bekijk alle reviews
Maike van Kasbergen

Lieve, aardige, hardwerkende mensen met humor. Gister goed geholpen bij de…

Lisanne Scholtz

Geweldige service. Heel erg prettig geholpen door Bart. Luisteren naar je…

P. Jeroen Kans

Altijd prima service: ze nemen de tijd voor je en denken…

Test FAQ

Hoe kan ik een reservering maken?

U kunt een reservering maken via onze site www.fietseninegmond.nl. Reserveer minimaal 24 uur van te voren. Reserveren is mogelijk voor meerdere dagen. Wilt u een fiets huren voor vandaag, morgen of één dag? Dan bent u welkom bij ons filiaal, daar kunt u op basis van beschikbaarheid fietsen huren.

U komt direct online reserveren tegen, als u daarop klikt wordt u doorgestuurd naar het maken van de reservering. Daar kunt de aangegeven stappen volgen, en maakt u gemakkelijk een reservering.

Bezorgen jullie fietsen?

Ja vanaf drie dagen huur en bij onze partners ook al vanaf 1 dag. Wij denken ook aan onze footprint zoals dat heet en  bezorgen in Egmond aan Zee doen we daarom niet.  Ons dorp is niet zo groot en op uw wandeling naar ons toe kunt u genieten van het mooie uitzicht. Bent u huurder van de Egmonden en heeft u een andere dringende reden? Bel dan met de winkel.

Kan ik telefonisch een fiets huren?

Nee, het is niet mogelijk om telefonisch, of via de mail een fiets te reserveren.

Hoeveel kilometer kun je ongeveer rijden met een elektrische fiets?

U kunt met onze e-bikes tussen de 50 en 60 km afleggen, afhankelijk van gewicht, ondergrond, weersomstandigheden en op welke stand u fietst.

Contact